Adelina

Blåbärste

29,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Njut av Amer Blåbärste Tepåsar:
Amer Blåbärste tepåsar erbjuder dig en smakresa som är ovanlig men full av överraskningar. Detta te är en sällsynt skatt för teälskare som älskar den fruktiga och delikata smaken av blåbär i varje kopp.
Förstärkt med Naturliga Blåbär:
Varje tepåse är fylld med noga utvalda torkade blåbär och blåbärsarom för att leverera den autentiska smaken av blåbär till din tekopp. Varje sipprande slurk är en upplevelse av den fräscha och naturliga smaken av blåbär.
Möjlighet att Anpassa Din Smak:
Amer Blåbärste är så mångsidigt att du kan njuta av det precis som det är eller anpassa det efter din smak. Tillsätt en skvätt honung för en söt och naturlig touch eller lite mjölk för en fylligare känsla. Oavsett hur du väljer att njuta av det, kommer detta te alltid att leverera smakfull njutning.
Hög Kvalitet och Fräschhet:
Med Amer Blåbärste tepåsar får du högkvalitativt te som är noga utvalt och förpackat för att bevara dess fräschhet och smak. Varje kopp är en smakfull upplevelse som du kan njuta av när som helst på dagen.
Upptäck Blåbärste med Amer:
Ge dig själv förmånen att uppleva en unik smakupplevelse med Amer Blåbärste. Oavsett om du njuter av det som en morgondryck eller som en avkopplande nattkopp kommer detta te att förgylla dina stunder med dess blåbärsglädje. Välj Amer för te av högsta kvalitet och njut av smaken av äkta blåbär i varje kopp.
Tillagning: Sätt en tepåse i en te mugg och häll över kokande vatten, låt den dra i ca 5 min och teet är klart att dricka. Tepåsen Bör Ej Kokas.
Ingredienser: Blåbär frukt 30%, amer te (amarant ört te) 18 %, Blåbärblad 15%, vildäpple frukt 15%, hibiskus 15%, aromatiska naturidentiska doft av blåbär med tillsats av färg- och surhetsreglerande medel (E122, E330)
Näringsinnehåll Per 100g:Energi 382 kJ / 90 kcal, Fett 0,5 g, varav mättat fett 0,5 g, Kolhydrater 20,5 g, varav sockerarter 7,68 g, Protein 1,98 g, Salt 0 g.

Blåbärste finns i kategorin 422. Adelina är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422