Adelina

Finmalet vit majsmjöl

34,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Finmalet vit majsmjöl är ett naturligt glutenfritt mjöl som används i recept där man vill undvika eller minska användningen av socker. Det är ett bra alternativ för att baka bakverk och kakor med en annan textur och smakprofil. Här är några saker att tänka på när du använder finmalet vit majsmjöl:
Glutenfritt alternativ: Eftersom vit majsmjöl inte innehåller gluten kan det vara ett utmärkt val för personer med glutenintolerans eller som föredrar en glutenfri kost.
Mjuk textur: Finmalet vit majsmjöl ger ofta en mjukare textur i bakverk och kakor, vilket kan vara önskvärt i vissa recept.
Minskat sockerinnehåll: Vit majsmjöl kan användas i recept där man vill minska sockerhalten. Det ger en naturlig sötma och kan bidra till att reducera mängden tillsatt socker i bakverken.
Smakprofil: Vit majsmjöl har en mild och söt smak, vilket kan påverka smaken på slutresultatet. Det kan ge en lätt nötsmak till bakverk och kakor.
Vid användning av finmalet vit majsmjöl i recept är det viktigt att tänka på att det inte har samma bindningsförmåga som gluteninnehållande mjöl. Därför kan det vara nödvändigt att komplettera med andra bindemedel, som xantangummi eller ägg, för att uppnå önskad konsistens och struktur i bakverken.
Ingredienser: vit majsmjöl.
Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 1429 kj/669 kcal, Fett 3,2 g, Varav mättat fett 0,79 g, Kolhydrat 67,24 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 9,67 g, salt 0,02 g.

Finmalet vit majsmjöl finns i kategorin 422. Adelina är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422