Adelina

Golden Eagle Energi Dryck sockerfri

12,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Golden Eagle sockerfri energidryck är det perfekta valet för dem som vill ha en energikick utan det extra sockret. Med en välbalanserad kombination av ingredienser ger denna dryck en snabb och långvarig energi utan att belasta dig med onödiga kalorier.
Den sockerfria formulan innehåller en mix av koffein, taurin och vitaminer som hjälper till att öka din fysiska och mentala energi. Den är speciellt utformad för att förbättra koncentrationen och fokuseringen, vilket gör den perfekt för idrottsutövare, studenter och yrkesverksamma som behöver hålla sig alerta och produktiva.
Golden Eagle sockerfri energidryck har en fräsch och uppfriskande smak som tillfredsställer ditt behov av en läskande dryck utan att tillsätta extra socker. Den är idealisk för att njuta av under träningspass, långa arbetsdagar eller när du bara behöver en extra energiboost.
Denna dryck absorberas snabbt i kroppen och ger dig den önskade energikicken utan onödig väntetid. Det låga sockerinnehållet gör den också till ett bra alternativ för dem som följer en sockerfri eller lågsockerdiet.
För att njuta av Golden Eagle sockerfri energidryck, servera den väl kyld för bästa smak och effekt. Det är den perfekta drycken när du behöver en hälsosam boost av energi och alertness under långa arbetspass, intensiva träningspass eller äventyrliga utflykter.
1kr pant ingår i priset.
Ingredienser: vatten, socker, syra: (citronsyra E330), CO2 min. 3 gr/l, taurin (400 mg/l), koffein arom (320 mg/l), färgämne (E150c och E101), inositol (195 mg/l), torrsubstans min. 10%. vitaminer (niacin, pantotensyra, B6 och B12). Pastöriserad produkt.
Rekommenderas ej för barn, gravida eller ammande kvinnor, och personer med hjärtproblem. Rekommenderas ej att konsumeras med alkohol. Rekommenderat maximalt daglig intag högst 500 ml.
Näringsinnehåll Per 100 ml; Energi 20,93 kJ/ 5 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 1 g, Varav sockerarter 0 g, Salt 0 g.

Golden Eagle Energi Dryck sockerfri finns i kategorin 422. Adelina är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422