Adelina

Kelmendi Prizreni virsle korv - stark

114,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Förvandla din måltid till en smakexplosion med Kelmendi Prizreni Virsle Korv - Stark, nu tillgänglig för onlinebeställning på etnomat.se. Denna kraftfulla nötköttskorv, med imponerande 60% kötthalt, är tillverkad enligt ett traditionellt albanskt recept, vilket garanterar en autentisk och intensiv smakupplevelse.
Kelmendi Prizreni Virsle Korv är kryddad med en riklig blandning av starka kryddor och vitlök, som tillsammans skapar en djärv och oförglömlig smakprofil. Denna starka korv är en hyllning till den albanska matkulturen och dess kärlek till djärva och robusta smaker. Varje tugga av denna korv tar dina smaklökar på en resa genom de rika och kryddiga traditionerna i Albaniens kök.
Denna starka nötköttskorv är perfekt för grillning, som en kraftfull ingrediens i grytor och stuvningar, eller som en smakrik komponent i en rustik smörgås. Dess kraftiga och kryddiga karaktär gör den till ett utmärkt val för alla som uppskattar starka smaker och söker efter en extra dimension i sin matlagning.
När du beställer Kelmendi Prizreni Virsle Korv - Stark från etnomat.se, får du inte bara en korv av högsta kvalitet, utan också en del av Albaniens kulinariska arv. Denna korv är perfekt för matälskare som vill utforska djärva smaker och skapa minnesvärda maträtter. Beställ din Kelmendi Prizreni Virsle Korv idag på etnomat.se och ta del av en stark och smakrik korvupplevelse!
Ingredienser:
Näringsinnehåll Per 100 g;

Kelmendi Prizreni virsle korv - stark finns i kategorin 422. Adelina är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422