Adelina

Nöttkött - Kallrökt

399,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Upplev den autentiska smaken av Alihodjic Kallrökt Nöttkött, nu tillgängligt för onlinebeställning på etnomat.se. Denna exklusiva delikatess, noggrant framställd av Alihodjic, erbjuder en unik kulinarisk upplevelse som förenar traditionellt hantverk med förstklassiga ingredienser.
Alihodjic Kallrökt Nöttkött är tillverkat av noggrant utvalt nötkött av högsta kvalitet. Köttet har genomgått en kallrökningsprocess som förstärker dess naturliga smaker och ger en rik, djup och tillfredsställande smakupplevelse. Denna process, kombinerad med en exakt balans av kryddor och örter, resulterar i en produkt som är både smakrik och aromatisk.
Denna kallrökta nötköttsdelikatess är perfekt som en del av en sofistikerad ost- och charkbricka, som en smakrik ingrediens i sallader, eller som ett unikt tillbehör till dina favoriträtter. Dess mångsidighet gör det till ett utmärkt val för alla tillfällen, vare sig det är en enkel middag, ett festligt event eller som en exklusiv gåva till en matälskare.
När du väljer Alihodjic Kallrökt Nöttkött från etnomat.se, väljer du en produkt som står för kvalitet och smakrikedom. Den är en hyllning till konsten att skapa äkta delikatesser och erbjuder en unik smakresa. Beställ din bit av Alihodjic Kallrökt Nöttkött idag på etnomat.se och ta del av en värld av utsökta smaker!
ca. 1kg
Ingredienser:

Näringsinnehåll Per 100g:

Nöttkött - Kallrökt finns i kategorin 422. Adelina är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422