Adelina

Oxgulasch 200g

29,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Uka Komerc Oxgulasch är en matprodukt som erbjuds av företaget Uka Komerc. Det är en variant av den traditionella köttgrytan oxgulasch som företaget har skapat för att erbjuda en bekväm och lättlagad måltid.
Precis som traditionell oxgulasch är Uka Komerc Oxgulasch gjord av nötkött, lök, paprika, vitlök och kryddor som ger en smakrik och mustig gryta. Uka Komerc har förpackat oxgulaschen för att göra den enkel att tillaga och snabb att servera.
FÖRBEREDELSE AV MÅLTIDEN:
Uppvärmning i vattenskål: Koka vatten i en mindre skål och sedan reducera temperaturen till ett minimum. Lägg den stängda burken i vatten och täck med ett lock och koka i 15 minuter. Efter uppvärmningen av innehållet i burken, skaka försiktigt innehållet i en serveringsskål.
Uppvärmning i kastrull:
Häll lite olja i kastrullen och häll burkens innehåll i en kastrull och värm till medelvärme under omrörning i 5 minuter. Servera efter önskemål.
Servera gärna med potatis, ris eller pasta
FÄRDIG MÅLTID FÖR EN PERSON-SOM FÖREBREDES BARA PÅ 5 MINUTER. ENDAST NÖTKÖTKÖTT. Utan konserveringsmedel.
Förvaring: Förvaras på en torr plats och vid rumstemperatur. Öppnad burk förvaras i kylskåp.
Ingredienser: vatten, kokt oxkött 35%, växtbaserade fetter (solrosolja), majsmjöl, tomatpuré, salt, kryddor och kryddextrakt (innehåller selleri), socker, smakförstärkare E621, paprikaextrakt.
Näringsinnehåll Per 100 g: Energi: 441 kJ/105 kcal, Fett: 5 g varav mättat fett: 0,73 g, Kolhydrater 6,4 g Protein: 8,6 g, Salt: 1,58 g

Oxgulasch 200g finns i kategorin 422. Adelina är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422