Adelina

Oxgulasch 400 g

54,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Uka Komerc erbjuder en läcker och snabblagad oxgulasch, en traditionell köttgryta med smakrika ingredienser. Denna produkt är utformad för att ge en bekväm och tidsbesparande matlagningsupplevelse.
Oxgulasch är en maträtt som vanligtvis görs av långsamt kokt nötkött, lök, paprika, vitlök och kryddor som ger en fyllig och mustig smak. Uka Komerc har skapat en förpackad variant av oxgulasch som kräver minimal ansträngning att tillaga.
FÖRBEREDELSE AV MÅLTIDEN:
Uppvärmning i vattenskål: Koka vatten i en mindre skål och sedan reducera temperaturen till ett minimum. Lägg den stängda burken i vatten och täck med ett lock och koka i 15 minuter. Efter uppvärmningen av innehållet i burken, skaka försiktigt innehållet i en serveringsskål.
Uppvärmning i kastrull:
Häll lite olja i kastrullen och häll burkens innehåll i en kastrull och värm till medelvärme under omrörning i 5 minuter. Servera efter önskemål.
Servera gärna med potatis, ris eller pasta
FÄRDIG MÅLTID FÖR TVÅ PERSONER-SOM FÖREBREDES BARA PÅ 5 MINUTER. ENDAST NÖTKÖTKÖTT.Utan konserveringsmedel.
Förvaring: Förvaras på en torr plats och vid rumstemperatur. Öppnad burk förvaras i kylskåp.
Ingredienser: vatten, kokt oxkött 35%, växtbaserade fetter (solrosolja), majsmjöl, tomatpuré, salt, kryddor och kryddextrakt (innehållerselleri), socker, smakförstärkare E621, paprikaextrakt.
Näringsinnehåll Per 100 g: Energi: 441 kJ/105 kcal, Fett: 5 g varav mättat fett: 0,73 g, Kolhydrater 6,4 g Protein: 8,6 g, Salt: 1,58 g

Oxgulasch 400 g finns i kategorin 422. Adelina är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422