Adelina

Tetova vita bönor 900g

64,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Tetova vita bönor är ett utmärkt val för dem som söker en näringsrik och proteinrik matkälla. Dessa bönor är rika på fiber, vitaminer och mineraler som är avgörande för en balanserad kost. Med sin milda smak och krämiga textur är de perfekta för en mängd olika maträtter.
Dessa bönor är mångsidiga och kan användas i olika recept, inklusive sallader, grytor, soppor och röror. De är en fantastisk bas för vegetariska och veganska rätter och kan också komplettera kött- och fågelrätter. Tetova vita bönor har förmågan att absorbera smaker från kryddor och ingredienser runtomkring, vilket ger en rik och välbalanserad måltid.
För att tillaga Tetova vita bönor, blötlägg dem över natten och koka sedan dem tills de är mjuka. Därefter kan de användas direkt i dina recept eller förberedas för att användas senare.
Välj Tetova vita bönor för en hälsosam och utsökt matupplevelse. Dessa bönor är noga utvalda och förpackade för att säkerställa högsta kvalitet och smak. Lägg till dem i din kost och upptäck det bästa av Balkan i varje tugga.
Ingredienser: Torkade Tetova vita bönor.
NäringsinnehållPer 100 g: Energi: 1237 kj / 294 kcal, Fett 1,6 g, Varav mättat fett 0,18 g, Kolhydrater 40 g sockerarter 1,2 g, Fiber 17 g, Protein 21,3 g, Salt 0,06 g.

Tetova vita bönor 900g finns i kategorin 422. Adelina är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422