Adelina

Travnik orginal vitost

199,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Upplev den genuina smaken av Bosnien med Travnik Original Vitost, nu tillgänglig för onlinebeställning på etnomat.se. Denna traditionella bosniska vitost, tillverkad i den historiska staden Travnik, är en riktig kulturell skatt som ger en unik smakupplevelse direkt från Balkan.
Travnik Original Vitost är en hyllning till de rika mejeritraditionerna i regionen, känd för sin krämiga konsistens och delikata smak. Denna vitost är skapad med noggrant utvalda ingredienser och enligt tidlösa tillverkningsmetoder, vilket säkerställer en autentisk och högkvalitativ produkt. Den balanserade smakprofilen gör den till en mångsidig och uppskattad ingrediens i köket.
Perfekt för att berika allt från fräscha sallader till varma maträtter, är Travnik Original Vitost en idealisk ingrediens för en rad olika kulinariska skapelser. Den är utmärkt för att lägga till en mjuk men distinkt smak i bakverk, som en delikat komponent i ostbrickor eller som ett smakfullt tillägg i traditionella balkanrätter.
Genom att välja Travnik Original Vitost från etnomat.se, tar du del av en bit av Bosniens kulinariska arv. Denna ost är perfekt för de som värdesätter traditionella smaker och kvalitet. Beställ din Travnik Original Vitost idag på etnomat.se och låt varje måltid bli en resa till hjärtat av Bosnien!
Ingredienser:
Näringsinnehåll per 100 g:

Travnik orginal vitost finns i kategorin 422. Adelina är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422