Adelina

Vitost 55%

146,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Förse ditt kök med den krämiga och smakrika Sharri Vitost, nu tillgänglig för onlinebeställning på etnomat.se. Denna utsökta vitost, med en imponerande fetthalt på 55%, är en kulinarisk pärla som förenar rik smak med en krämig konsistens för en oförglömlig matupplevelse.
Sharri Vitost är framställd med en passion för kvalitet och smak. Dess höga fetthalt ger osten en rik och djup smak som är både tillfredsställande och mångsidig. Denna ost är en idealisk ingrediens för en mängd olika maträtter, från en enkel smörgås till en mer komplex och raffinerad ostbricka.
Denna vitost är perfekt för att berika smaken på dina favoriträtter, oavsett om det handlar om att förhöja en sallad, lägga till en krämig touch i en pasta, eller som en delikat komponent i bakverk. Den smälter utmärkt och är därmed också en utmärkt ingrediens i varma rätter, där den bidrar med en härlig krämighet och en rik smakprofil.
När du väljer Sharri Vitost från etnomat.se, väljer du en ost av högsta kvalitet som kommer att förgylla din matlagning. Perfekt för ostälskare och gourmander, denna vitost är en garanti för njutning vid varje måltid. Beställ din Sharri Vitost idag på etnomat.se och ta del av en ostupplevelse som är både rik och krämig!
Ingredienser:
Näringsinnehåll Per 100 g:

Vitost 55% finns i kategorin 422. Adelina är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422