Adelina

Vitost 60%

146,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Berika dina måltider med den utsökta Sharri Vitost, nu tillgänglig på etnomat.se. Med en generös fetthalt på 60%, erbjuder denna premium vitost en oöverträffad smakrikedom och krämighet, perfekt för att förhöja varje maträtt med sin distinkta karaktär.
Sharri Vitost är en hyllning till de finaste mejeritraditionerna, där kvalitet och smak går hand i hand. Dess imponerande fetthalt ger en rik och djup smakprofil som är både tillfredsställande och oerhört mångsidig. Denna lyxiga ost är idealisk för en rad användningsområden – från att lägga till en smakrik touch i sallader och pastarätter, till att vara stjärnan i en elegant ostbricka.
Denna vitost är inte bara en fröjd för gommen, utan också för ögat, med sin lockande och krämiga konsistens som smälter perfekt. Det är en utmärkt ingrediens för gratänger, bakverk och varma rätter där dess rika smak och förmåga att smälta sätter prägel på varje måltid.
Att välja Sharri Vitost från etnomat.se är att välja en oas av smak i vardagen. Med sin 60% fetthalt är den här osten en verklig delikatess för de som värdesätter smak och kvalitet i sina mejeriprodukter. Beställ din Sharri Vitost idag och låt varje måltid bli en upplevelse utöver det vanliga!
Ingredienser:
Näringsinnehåll Per 100 g;

Vitost 60% finns i kategorin 422. Adelina är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422