Agans

Bigos med korv

49,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Bigos med korv – den perfekta kombinationen av smaker! Vår traditionella polska kålgryta med korv är den perfekta måltiden för alla som söker efter något lätt och smakrikt.
Det är bara att värma upp och njuta av den goda smaken. Kålgryta med korv är en av de mest populära polska rätterna och har funnits i generationer. Vår version är fylld med smak och kryddstarka ingredienser som gör att du inte kan motstå!
Bigos med korv är enkel att tillaga och servera. Det tar bara några minuter att värma upp och den är färdig att förtäras. Du kan servera den som en huvudrätt eller som en del av en större buffé.
ingredienser: vitkål 35%, vatten, surkål 18% (vitkål, salt), korv 7% [fläsk, vatten, fläskfett, mannagryn(från vete), potatisstärkelse, vetefiber, fläskkollagenproteiner, salt, kryddor, aromer, kryddextrakt], tomatkoncentrat 5 %, lök, vetemjöl, fläsk, kryddextrakt, salt, glukos, kryddor (innehåller selleri), katrinplommon 0,85 % [katrinplommon, konserveringsmedel kalium)], torkade svampgryn 0,08 % .
Produkten kan innehålla senap, ägg, mjölk(med laktos).
Näringsinnehåll per 100 g: Energi 277 kJ/66 kcal, Fett 2.0 g, varav mättat fett 1,1 g, Kolhydrat 6,0 g, Varav sockerarter 4,6 g, Protein 3,0 g, salt 1,5 g.

Bigos med korv finns i kategorin 422. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422