Agans

Brasilianska ostbröd - Coexito

66,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Upptäck Coexito Pao de Queijo Mix och njut av den utsökta smaken av dessa traditionella brasilianska ostbröd. Denna mix gör det enkelt att skapa dessa små, ostiga läckerheter direkt i ditt eget kök.
Coexito Pao de Queijo Mix är sammansatt av högkvalitativa ingredienser som är noga utvalda för att ge dig den bästa smaken och konsistensen. Med denna mix behöver du bara tillsätta vatten och eventuellt olja för att skapa den perfekta smeten. Sedan är det bara att forma och baka bröden till gyllene perfektion.
Dessa små ostbröd är perfekta som en aptitretare, tilltugg eller som ett tillbehör till dina favoriträtter. Med sin unika ostiga smak och luftiga konsistens kommer de definitivt att vara en hit vid alla tillfällen.
Coexito Pao de Queijo Mix tar dig med på en smakresa till Brasilien och ger dig möjlighet att uppleva den autentiska smaken av dessa populära ostbröd. Skapa en festlig atmosfär och imponera på dina gäster med dessa läckra och unika bröd.
Lägg till Coexito Pao de Queijo Mix i din matkorg och låt den ta dig med på en kulinarisk resa till Brasilien. Njut av den ostiga smaken och upptäck varför dessa bröd är så älskade runt om i världen. Ge dig själv och dina nära och kära en smakupplevelse utöver det vanliga med Coexito Pao de Queijo Mix.
Ingredienser:Maniokstärkelse, socker, salt, majsstärkelse, klumpförebyggande medel E500.
NäringsinnehållPer 100 g: Energi 1703 kj/ 423 kcal, Fett 13 g, varav mättat Fett 7,2 g, Kolhydrat 76 g, varav Sockerarter 2,1 g, Protein 0,6 g, Salt 2,49 g.

Brasilianska ostbröd - Coexito finns i kategorin 422. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422