Agans

Chimichurri pasta

59,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Utforska den mångsidiga smaken av chimichurri-pasta, en fantastisk sås som används som marinad till kött, fågel och skaldjur. Chimichurri kan även användas som en hemlig ingrediens i dina favoritrecept eller hällas över dina valda tillagade rätter.
Chimichurri-pasta är en unik och smakrik sås som ger en härlig smak och arom till dina måltider. Den är perfekt som marinad för att förhöja smaken av kött, fågel och skaldjur. Med chimichurri kan du enkelt ge dina rätter en extra dimension av smak och karaktär.
Dessutom kan chimichurri användas som en hemlig ingrediens i olika recept för att ge dem en spännande twist. Drizzla över dina favoriträtter för att addera en härlig smak och färg.
Utforska de otaliga möjligheterna med chimichurri-pasta och låt din matlagning blomstra. Denna mångsidiga sås kommer att bli en oumbärlig del av ditt kök och göra dina måltider ännu mer minnesvärda.
Beställ din chimichurri-pasta idag och låt din matlagning nå nya höjder. På Etnomat.se hittar du högkvalitativa produkter som hjälper dig att skapa smakrika och inspirerande rätter. Utforska det breda utbudet och ta del av den fantastiska smaken och mångsidigheten hos chimichurri-pasta.
Ingridienser: vinäger, vitlök, lök, spiskummin, oregano, basilika, lagerblad, surhetsreglerande medel E330, stabilisator E412 E415, konserveringsmedel E211.
Näringsinnehåll Per 100 g:Energi 173 kj/ 41 kcal, Fett 0,6 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrater 7,6 g, Varav sockerarter 1,9 g, Protein 1,4 g, Salt 7,2 g.

Chimichurri pasta finns i kategorin 422. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422