Agans

Groblad Chips - Lättsaltade

26,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Upptäck den unika och lätt saltade smaken av Groblad Chips. Tillverkade av näringsrika groblad, som är kusiner till bananen, erbjuder dessa chips en spännande smakupplevelse och en hälsosam snacksalternativ.
Groblad liknar bananer i utseende, men skiljer sig genom att vara rikare på stärkelse. Dessutom används groblad ofta i matlagning på grund av dess förstärkta smak och betonade välgörande egenskaper.
Varje chip är noga framställd för att behålla den naturliga smaken av groblad och ge en krispig och lättsaltad smak som är oemotståndlig. Dessa chips är perfekta att njuta av som mellanmål eller tilltugg när du är sugen på något gott och samtidigt vill hålla det hälsosamt.
Groblad Chips är rika på näringsämnen och ger en källa till stärkelse, vilket ger dig en mättande och energigivande snacksupplevelse. De passar perfekt som ett tillbehör till dina favoritmaträtter eller som en spännande ingrediens i sallader och andra kreativa rätter.
Ge dig själv en smakupplevelse utöver det vanliga med Groblad Chips - de lättsaltade chipsen som kombinerar hälsa och god smak på ett fantastiskt sätt. Beställ dina Groblad Chips idag och upptäck en ny dimension av snacks!
Ingredienser: gröna groblad, palmolja, salt.
Näringsinnehåll per 100 g: Energi 2287 kj / 546 kcal, Fett 32 g, Varav mättat fett 14 g, Kolhydrat 62 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 2 g, salt 0,11 g.

Groblad Chips - Lättsaltade finns i kategorin 4748. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 4748