Agans

Groblad Chips - stark kryddad

26,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Upptäck den härliga och kryddiga smaken av Groblad Chips - Spicy. Tillverkade av näringsrika groblad, som är kusiner till bananen, erbjuder dessa chips en unik smakupplevelse och en spännande twist till ditt snacksval.
Groblad liknar bananer i utseende, men skiljer sig genom att vara rikare på stärkelse. Dessutom används groblad ofta i matlagning för att förstärka smaken och framhäva dess välgörande egenskaper.
Varje chip är noggrant framställd för att behålla den naturliga smaken av groblad och ge en kryddig och smakrik upplevelse som kommer att kittla dina smaklökar. Dessa chips är perfekta när du vill ha lite extra hetta och en spännande snacksupplevelse.
Groblad Chips - Spicy är rika på näringsämnen och ger en källa till stärkelse, vilket ger dig en mättande och energigivande snacksupplevelse. De är perfekta att njuta av som mellanmål eller tilltugg när du vill ha något smakfullt och spännande.
Ge dig själv en smakupplevelse utöver det vanliga med Groblad Chips - Spicy. Beställ dina Groblad Chips idag och upptäck en ny dimension av snacks med en kryddig twist!
Ingredienser: gröna groblad, palmolja, naturliga kryddor, salt.
Näringsinnehåll per 100 g: Energi 2211 kj / 528 kcal, Fett 29 g, Varav mättat fett 13 g, Kolhydrat 64 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 3 g, salt 0,7 g.

Groblad Chips - stark kryddad finns i kategorin 4748. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 4748