Agans

Harissa 380g

26,95 kr
I lager    Sponsrad länk

En Explosiv Smakupplevelse
Harissa är en intensiv och smakrik chilipasta som ger liv åt varje rätt. Berikad med vitlök, spiskummin, sambal oelek och tomatpuré, är denna kryddpasta en fest för smaklökarna.
Versatil och Mångsidig
Harissa är en otroligt mångsidig ingrediens. Använd den i soppor och grytor för att lägga till en djup och komplex smak eller blanda den i salladsdressingar och såser för att skapa en unik och minnesvärd måltid.
Kulturell Smakresa
Denna kryddpasta har sina rötter i Nordafrika och är en stapelvara i kök över hela Medelhavet. Dess distinkta smakprofil berikar traditionella rätter och inför en värld av smaker i modern matlagning.
Enkel att Använda
Harissa är enkel att använda och kan förvandla en vanlig rätt till något extraordinärt. En liten mängd räcker långt för att ge dina måltider en kraftfull smakboost.
Ta med dina rätter på en smakresa med Harissa från Etnomat.se. Beställ nu för att utforska den spännande världen av heta och smakrika kryddor!
Ingredienser: stark röd peppar (87%), vitlök, koriander, kummin, salt, citronsyra: E330.
Näringsinnehåll Per 100 g; Energi 302 kJ / 72 kcal, Fett 1 g, Varav mättat fett 0,5 g, Kolhydrat 11 g, Varav sockerarter 6,9 g, Fiber 2,5g, Protein 2,9 g, salt 1,7 g.

Harissa 380g finns i kategorin 422. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422