Agans

Kassavamjöl - Yoki

69,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Upptäck den autentiska smaken av Yoki Farinha de Mandioca (kassavamjöl) - också känt som maniokmjöl. Detta kvalitetsmjöl från det välrenommerade brasilianska märket YOKI® ger dig möjligheten att skapa den traditionella brasilianska rätten Farofa hemma.
Yoki Farinha de Mandioca är huvudingrediensen i Farofa - ett populärt tillbehör till rätter som Feijoada (en brasiliansk bön- och fläskgryta) och Churrasco (grillat kött). Med detta maniokmjöl kan du enkelt förbereda din egen Farofa enligt dina egna recept och smakpreferenser.
Farofa består vanligtvis av maniokmjöl som steks i smör och kryddas med lök, salt, bacon och persilja. I Brasilien används Farofa också som fyllning till fågelrätter och andra maträtter - med tillsats av russin, nötter och/eller hackade äpplen och bananer för att skapa en unik smakupplevelse.
Yoki är ett pålitligt varumärke känt för sin högkvalitativa matlagning och sina autentiska brasilianska smaker. Med Yoki Farinha de Mandioca kan du uppleva den äkta smaken av brasiliansk matkultur i ditt eget kök.
Utforska de många användningsområdena för Yoki Farinha de Mandioca och skapa fantastiska brasilianska rätter som imponerar på dina vänner och familj. Ge dina rätter en extra touch av autentisk brasiliansk smak med Yoki Farinha de Mandioca - ditt val för kvalitet och tradition.
Ingredienser: kassavamjöl eller maniokmjöl.
Näringsinnehåll Per 100 g:
Energi 1638 kj / 390 kcal, Fett 3 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 80 g, Varav sockerarter 0 g, Fiber 6,28 g, Protein 10,6 g, salt 0,23 g.

Kassavamjöl - Yoki finns i kategorin 422. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422