Agans

Kasza Jeczmienna - Korngryn 900g

32,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Kasza Jeczmienna - Korngryn 900g är en mångsidig produkt som erbjuder en mängd hälsofördelar och en unik smakupplevelse. Denna välbalanserade korngryn är rik på näringsämnen och fibrer som är viktiga för en balanserad kost.
Detta korngryn är speciellt utformat för att passa perfekt till kötträtter, där dess textur och smak kompletterar köttets naturliga smaker på bästa sätt. Det ger en härlig konsistens till dina måltider och bidrar till en mättande och närande upplevelse.
Kasza Jeczmienna - Korngryn 900g är också ett utmärkt alternativ till potatis eller pasta, vilket ger variation och mångsidighet till dina rätter. Den kan användas i olika recept, som en sidorätt eller som en bas för olika kornbaserade sallader och grytor.
Framställd i Polen med omsorg och tradition, är Kasza Jeczmienna - Korngryn 900g enkel att laga. Förberedning är enkel: Koka upp 1 liter vatten i en kastrull, tillsätt ½ tsk salt och lägg i en påse med korngryn. Låt det koka under lock i ca 15 minuter. Ta sedan ut påsen från kastrullen, öppna den och servera. Du kan nu njuta av den läckra smaken av Kasza Jeczmienna - Korngryn 900g!
Upplev fördelarna och den goda smaken av Kasza Jeczmienna - Korngryn 900g i dina favoriträtter och njut av en näringsrik måltid som ger energi och näring till din kropp.
Ingredienser:Korngryn.
Näringsinnehåll Per 100g:Energi 1379 kJ / 326 kcal, Fett 0,6 g, Varav mättat fett 0,2 g, Kolhydrat 65 g, Varav sockerarter 1,9 g, Fiber 8,8 g, Protein 10,7 g, salt 0,03 g.

Kasza Jeczmienna - Korngryn 900g finns i kategorin 422. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422