Agans

Kaszanka Wiejska - polsk blodpudding

34,95 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Kaszanka Wiejska - polsk blodpudding är en traditionell maträtt som har funnits i Polen sedan länge. Det är en enkel och smakrik måltid som är lätt att förbereda och passar perfekt för både vardagsmiddagar och speciella tillfällen.
Kaszanka är en blodpudding som består av svinblod, havregryn, potatis, lök och kryddor. Det är en riktig smakupplevelse som är full av näring och naturliga ingredienser. Den kan serveras både varm och kall, tillsammans med bröd eller grönsaker.
Kaszanka Wiejska är en utmärkt maträtt för de som vill återuppleva den traditionella polska smaken och uppleva en autentisk gastronomisk upplevelse. Förbered den snabbt och enkelt och njut av en härlig smakupplevelse som för tankarna tillbaka till Polens gamla kök.
Ingredienser: vatten, fläsk 14%, fläsklever 14%, fläskskinn, torkat fläskblod, fläskfett, korn 14% (innehåller gluten), naturliga kryddor, salt, tkad lök, grönsakstorka, maltodextrin, naturliga kryddor.
Näringsinnehåll per 100 g: Energi 918 kj /220 kcal, Fett 13 g, Varav mättat fett 5,5 g, Kolhydrater 15 g, Varav sockerarter 1,6 g, Protein 9,8 g, Salt 1,9 g.

Kaszanka Wiejska - polsk blodpudding finns i kategorin 422. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422