Agans

Krossad Gul Majs - Coexito

29,95 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Coexito Krossad Gul Majs (Maíz Trillado Amarillo) - En naturlig och näringsrik spannmål med otaliga fördelar för din hälsa. Upptäck den gyllene krossade majsen från Coexito och låt dig inspireras till att skapa läckra rätter och desserter.
Den krossade gula majsen är inte bara en utsökt ingrediens, den är också rik på viktiga mineraler och vitaminer som E-vitamin, järn, kalium och magnesium. Dessa näringsämnen är avgörande för att upprätthålla en balanserad kost och en hälsosam kropp.
Med Coexito krossad gul majs kan du förbereda klassiska rätter som söta arepas, arepa de huevo och empanadas. Dessutom kan du utforska spännande desserter och andra kreativa recept som kommer att imponera på dina smaklökar.
Majsen är en av de mest konsumerade spannmålen i världen, och det är inte förvånande med tanke på dess näringsrika egenskaper och mångsidighet i köket. Coexito krossad gul majs ger dig möjligheten att njuta av den autentiska smaken av detta populära spannmål i din egen matlagning.
Ge din kropp en naturlig och hälsosam boost med Coexito krossad gul majs. Utforska olika recept, experimentera med smaker och njut av de fördelar som denna mångsidiga spannmål har att erbjuda.
Beställ din Coexito krossad gul majs idag och ta din matlagning till nästa nivå. Låt dina smaklökar uppleva den naturliga rikedomen och näringsvärdet hos denna hälsosamma spannmål. Coexito - för en balanserad och hälsosam livsstil.
Ingredienser:Krossad Gul Majs.

Krossad Gul Majs - Coexito finns i kategorin 422. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422