Agans

Kryddblandning Total 156g - Goya

62,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Utforska den autentiska smaken av latinamerikansk mat med Latinamerikansk Kryddblandning Total, nu tillgänglig på etnomat.se. Denna mångsidiga kryddblandning kan användas i en mängd olika rätter, från soppor och grytor till marinader och grillrätter. Med sin unika blandning av kryddor, ger Kryddblandning Total dina rätter en djup och komplex smak som är svår att motstå.
Latinamerikansk Kryddblandning Total är inte bara en krydda, det är en upplevelse. Den tar dig på en kulinarisk resa genom Latinamerika, där varje måltid är en fest för sinnena. Oavsett om du lagar en traditionell latinamerikansk rätt eller experimenterar med nya smaker, kommer Kryddblandning Total att ge dina rätter den autentiska smaken av Latinamerika.
Men det är inte bara smaken som gör Latinamerikansk Kryddblandning Total så speciell. Denna produkt är också en del av den rika kulturen och traditionen i Latinamerika, vilket ger en unik insikt i matvanorna i denna region. Oavsett om du är en älskare av latinamerikansk mat eller bara letar efter något nytt att prova, kommer du att älska den mångsidighet och rikedom som Latinamerikansk Kryddblandning Total kan ge till dina rätter.
Så varför inte lägga till en touch av Latinamerika till ditt kök idag? Beställ din Latinamerikansk Kryddblandning Total från etnomat.se och upplev den autentiska smaken av denna unika produkt hemma.
Ingredienser: vitlökspulver 30%, lökpulver 29%, monosodium glutamat, salt, persilja 3%, oregano, kummin, klumpförbyggande medel E551.

Kryddblandning Total 156g - Goya finns i kategorin 422. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422