Agans

Maggi Ajiaco soppa

39,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Maggi Ajiaco soppa är en autentisk och smakrik soppa som tar dig med på en kulinarisk resa till Colombia. Denna härliga soppa är fylld med välsmakande ingredienser och kryddor som ger en unik smakupplevelse.
Med Maggi Ajiaco soppa kan du njuta av den traditionella colombianska rätten Ajiaco i ditt eget kök. Soppan innehåller bland annat potatis, majs och kyckling, och är kryddad med en perfekt balans av smaker som ger en krämig och hjärtlig soppa.
Denna läckra soppa är perfekt för att värma dig på kalla dagar eller när du vill ha en matig och smakfull måltid. Den är enkel att tillaga och tar dig på en smakresa till det colombianska köket utan att lämna ditt hem.
Beställ din Maggi Ajiaco soppa idag och upplev den autentiska smaken av Colombia. Hos Etnomat.se hittar du högkvalitativa produkter för att utforska olika kök och smaker. Ta del av den kulinariska resan med Maggi Ajiaco soppa och njut av en fantastisk soppupplevelse!
Ingredienser: Majsmjöl, berikat vetemjöl(niacin, järn, vitamin B1, B2 och folsyra), salt, majsstärkelse, vegetabiliskt fett - palm, naturliga kryddor (lök, vitlök) smak förstärkare E621, uttorkad fett, färgämnen E100 och E1606.
Näringsvärde per 100 g:Energi 1475 kJ/ 353 kcal, Fett 8,8 g, varav mättat Fett 3 g, kolhydrat 59 g, varav Sockerarter 0 g, Protein 6 g, salt 12,4 g.

Maggi Ajiaco soppa finns i kategorin 422. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422