Agans

Makrill i tomatsås - Corona Real

82,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Makrill i Tomatsås - Corona Real: En Smakupplevelse från Havet!
Upptäck den delikata och näringsrika makrillen i tomatsås från Corona Real. Denna läckra fiskrätt är en smakupplevelse direkt från havet och kommer att förgylla dina måltider med sin fantastiska kombination av smaker.
Corona Real erbjuder högkvalitativ makrill i en läcker och välbekant tomatsås som kommer att tillfredsställa både unga och gamla. Varje tugga bjuder på den karakteristiska, rika smaken av makrill och den fylliga tomatsåsen som kompletterar rätten perfekt.
Makrillen i tomatsås är en rik källa till viktiga näringsämnen som omega-3-fettsyror, vitamin D och protein. Det är den perfekta balansen mellan hälsa och god smak i en enkel och bekväm förpackning.
Använd Corona Reals makrill i tomatsås som en snabb och näringsrik måltid på egen hand eller kombinera den med ris, pasta eller grönsaker för att skapa hälsosamma och välsmakande rätter på nolltid.
Med Corona Real får du inte bara en god måltid, du får också en bit av havets skatter till din middagstallrik. Ta en titt på vår utbud av makrill i tomatsås och låt din smakresa börja redan idag!
Beställ din burk med Corona Real makrill i tomatsås nu och njut av en hälsosam och utsökt fiskupplevelse som kommer att bli en favorit på din matbordet. Smaklig måltid!
Ingredienser: Makrill 65%, tomatsås: vatten, tomat, glukos E1420 E466, salt.
Näringsinnehåll per 100 g: Energi 395 kj / 94 kcal, Fett 2,5 g, Varav mättat fett 0,9 g, Kolhydrater 0,4 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 17 g, Salt 0,8 g.

Makrill i tomatsås - Corona Real finns i kategorin 422. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422