Agans

Matfärg - La Gran Cocina

32,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Utforska den autentiska smaken av Colombia med Matfärg - La Gran Cocina, nu tillgänglig på etnomat.se. Denna matfärg är den idealiska blandningen av färgämnen för att ge dina rätter den traditionella färgen från Antioquia. Den kan användas i en mängd olika rätter, inklusive pasta, soppor, buljonger, grytor, tamales, kött, kyckling, fisk, såser, empanadas, sancochos, potatis och grönsaker.
Matfärg - La Gran Cocina är mer än bara en matfärg. Den är en inbjudan till att utforska den rika kulturen och traditionen i Colombia. Med sin levande färg, kan denna produkt förvandla dina rätter och ge dem en festlig och inbjudande look.
Men det är inte bara färgen som gör Matfärg - La Gran Cocina så speciell. Denna produkt är också en del av den rika kulturen och traditionen i Colombia, vilket ger en unik insikt i matvanorna i denna region. Oavsett om du är en älskare av colombiansk mat eller bara letar efter något nytt att prova, kommer du att älska den mångsidighet och rikedom som Matfärg - La Gran Cocina kan ge till dina rätter.
Så varför inte lägga till en touch av Colombia till ditt kök idag? Beställ din Matfärg - La Gran Cocina från etnomat.se och upplev den autentiska smaken av denna unika produkt hemma.
Ingredienser: rismjöl, annatto, gurkmeja, betakaroten E160ai, paprika extrakt E160c, curcumin E100.

Matfärg - La Gran Cocina finns i kategorin 422. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422