Agans

Palmfrukt - inlagd

136,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Upptäck den näringsrika och exotiska smaken av Coexito Palmfrukt, även känd som Chontaduro. Denna unika frukt har länge betraktats som ett växtägg på grund av dess rika näringsinnehåll. Coexito Palmfrukt är rik på essentiella aminosyror, proteiner, omega 3 och omega 6 fleromättade fettsyror, fibrer samt vitamin A, C och D. Den innehåller också viktiga mineraler som järn, magnesium, fosfor och kalcium.
Coexito Palmfrukt är populär i många länder, inklusive Colombia, Ecuador (där den är känd som pejibaye), Costa Rica, Panama (pifá), Peru (pijuayo), Venezuela (piriguao eller acana) och Brasilien (pupunha). Dess näringsrika egenskaper har gjort den till en värdefull del av den lokala kosthållningen i dessa regioner.
Njut av den unika smaken och textur av Coexito Palmfrukt. Dess exotiska och krämiga konsistens ger en spännande smakupplevelse. Använd den som ett näringsrikt tillskott i dina favoritmaträtter, smoothies eller som en spännande ingrediens i sallader och desserter.
Utforska den färgstarka och hälsosamma världen av Coexito Palmfrukt. Beställ idag och upptäck varför den har blivit så omtyckt i olika kulturer runt om i världen. Låt Coexito Palmfrukt förgylla din kost och ge dig en smakupplevelse du sent kommer att glömma.
Ingredienser: Palmfrukt, vatten, salt, citronsyra E330.
Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 749 kj/ 179 kcal, Fett 7,1 g, Varav mättat fett 2,1 g, Kolhydrater 26,4 g, Varav sockerarter 0,7 g, Protein 1,4 g, Salt 0 g.

Palmfrukt - inlagd finns i kategorin 422. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422