Agans

Röda bönor - Coexito

44,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Utforska smaken och mångsidigheten hos Coexito Röda bönor - silkesbönor från Centralamerika, även kända som frijoles de seda på spanska. Dessa röda bönor är en fantastisk ingrediens som erbjuder både smak och näring i dina rätter.
Coexito Röda bönor är omtalade för sin silkeslena textur och rika smakprofil. Dessa bönor är en populär basföda i många centralamerikanska kök och används ofta i traditionella rätter som bönstuvning, soppor, grytor och mycket mer.
Med sin distinkta smak och konsistens passar Coexito Röda bönor perfekt i en mängd olika recept. Du kan använda dem som fyllning för tacos, burritos eller quesadillas, eller lägga dem till sallader och bönsallader för extra protein och fibrer. Dessa bönor är också utmärkta som en vegetarisk eller vegansk proteinkälla och kan användas för att skapa hälsosamma och näringsrika rätter.
Upptäck den autentiska smaken av Coexito Röda bönor och ge dina rätter en touch av Centralamerikansk matkultur. Lägg till dessa silkeslena bönor i din matkorg idag och njut av deras fantastiska smak och näringsvärde.
Ingredienser: Silkesbönor - röda bönor

Röda bönor - Coexito finns i kategorin 422. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422