Agans

Rökt baltisk sill

56,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Rökt baltisk sill är en fantastisk produkt som tillverkas i Litauen med en traditionell och autentisk metod. Varje sillfilé är noggrant utvald och genomgår en speciell rökprocess som ger den sin karakteristiska smak och doft. Den rökta sillen har en fyllig och intensiv smakprofil med en perfekt balans mellan sälta och rökighet.
Denna delikata sill passar utmärkt som en aptitretare eller som en ingrediens i olika rätter. Den kan serveras på en brödbit eller en kex, där den bidrar med sin unika smak och textur. Du kan också använda den i sallader, pastarätter eller som en smaksättare i såser och dressingar för att ge en extra dimension av smak.
Rökt baltisk sill är en stolt representant för den kulinariska traditionen i Litauen och dess omgivande baltiska region. Varje filé är noggrant förberedd och förpackad för att bevara sin fräschhet och kvalitet. Det är ett utmärkt val för alla som uppskattar delikata smaker och äkta matupplevelser.
Ingredienser: rökt salaka (baltisk sill) 68%, vegetabilisk olja 32%, salt.
Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 1157 kj / 279 kcal, Fett: 23 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrater 0 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 18 g, Salt:2 g.

Rökt baltisk sill finns i kategorin 422. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422