Agans

Salsa Chilisås stark

26,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Låt oss presentera salsa stark chilisås, en autentisk produkt från Ecuador, nu tillgänglig på etnomat.se. Denna chilisås innehåller 52% habaneropeppar, vilket ger den en intensiv hetta och djup smak som är svår att motstå.
Salsa stark chilisås är mer än bara en chilisås. Den är en inbjudan till att utforska den rika kulturen och traditionen i Ecuador. Med sin starka hetta och unika smak, kan denna produkt förvandla dina rätter och ge dem en djup och komplex smak som är svår att motstå.
Men det är inte bara smaken som gör salsa stark chilisås så speciell. Denna produkt är också en del av den rika kulturen och traditionen i Ecuador, vilket ger en unik insikt i matvanorna i denna region. Oavsett om du är en älskare av ecuadoriansk mat eller bara letar efter något nytt att prova, kommer du att älska den mångsidighet och rikedom som salsa stark chilisås kan ge till dina rätter.
Så varför inte lägga till en touch av Ecuador till ditt kök idag? Beställ din salsa stark chilisås från etnomat.se och upplev den autentiska smaken av denna unika produkt hemma.
Ingredienser: röd habaneropeppar 52,84%, vatten, salt, vinäger, smak förstärkare E621, konserveringsmedel E201, stabiliseringsmedel E412, antioxidant E300,
Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 33 kj/ 8 kcal, Fett 0,2 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrater 1 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 0,5 g, Salt 6,6 g.

Salsa Chilisås stark finns i kategorin 422. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422