Agans

Smörkakor - polska

22,95 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

San Lakotki smörkakor är en oemotståndlig njutning för dina smaklökar. Varje tugga tar dig med på en resa av knapriga och smöriga smaker som passar perfekt till en kopp te eller som ett sött mellanmål när suget sätter in.
Dessa läckra smörkakor tillverkas med omsorg och är gjorda av finaste ingredienser. Vetemjöl, socker och äkta smör kombineras för att skapa den perfekta konsistensen och den rika smaken som San Lakotki smörkakor är kända för.
San Lakotki smörkakor är en produkt av Polen och är stolta över att använda äkta smör av högsta kvalitet. Dessa kakor innehåller även torkade ägg, skummjölkspulver och helmjölkspulver, vilket ger dem en fyllig och krämig smakprofil.
Med sina höjningsmedel som ger kakorna en luftig och lätt struktur samt en touch av honung för att förstärka den naturliga sötman, är San Lakotki smörkakor en underbar upplevelse för alla åldrar.
ingredienser: vetemjöl, socker, palmolja, smör6,4%, glukos-fruktossirap, torkade ägg, skummjölkspulver, höjningsmedel (ammoniumkarbonater, natriumkarbonater, difosfater), helmjölkspulver, honung, salt, arom.
Näringsinnehåll per 100g: Energi 2015 kj / 480 kcal, Fett 20 g, Varav mättat fett 10 g, Kolhydrater 66 g, Varav sockerarter 21 g, Fiber 2 g, Protein 8,1 g, Salt 0,50.

Smörkakor - polska finns i kategorin 4748. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 4748