Agans

Supercoco Turron

82,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Turron Supercoco - En fröjd för alla kokosälskare! Dessa läckra karamellliknande godisar är en 100 % kokosnötsupplevelse direkt från Colombia. Med Turron Supercoco får du en smakresa till tropikerna i varje tugga.
Turron Supercoco är en favorit i Colombia, och vi är övertygade om att de kommer bli en favorit även i Danmark. I varje påse finns det 50 stycken godisar, var och en individuellt förpackad för att bevara deras färskhet och smak. Det innebär att du kan njuta av dessa små smakexplosioner när som helst och var som helst.
Dessa godisar är helt gjorda av kokosnöt, vilket ger dem en naturlig och autentisk smak. Den karamellartade konsistensen gör dem perfekta att smälta i munnen och njuta av i lugn och ro. Turron Supercoco är ett perfekt mellanmål eller en söt liten belöning när du behöver en extra energikick.
Ge dig själv och dina smaklökar en exotisk upplevelse med Turron Supercoco. Prova dessa ljuvliga kokosgodisar och upptäck varför de är så älskade i Colombia. Beställ din påse idag och unna dig själv en bit av tropikerna direkt hem till ditt kök.
Ingredienser: socker, kokosnöt 36%, glukossirap, vatten, palmolja.
Näringsinnehåll Per 100 g: 1951 kJ / 461 kcal, Fett: 18 g Varav mättat fett 16 g, Kolhydrater 74 g Sockerarter 63 g, Protein: 1,6 g, Salt: 0,09 g.

Supercoco Turron finns i kategorin 4748. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 4748