Agans

Torsklever i olja

74,95 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Torsklever i olja från Steinhauer är en lyxig och läcker produkt som är gjord av noggrant utvalda torsklever av högsta kvalitet. Levern har en mild smak som är välbalanserad och behaglig för gommen. Dess mjuka konsistens smälter i munnen och ger en underbar upplevelse av rikhet och krämighet.
Denna torsklever i olja kan användas på många sätt i ditt kök. Du kan lägga den i sallader för att ge en extra dimension av smak och näringsvärde. Den är också perfekt som pålägg till smörgåsar eller kex, där den tillför en subtil och delikat smakprofil. För den kreativa kocken kan torsklevern också användas som en ingrediens i olika rätter, såsom pateer, röror eller såser, för att ge en unik och sofistikerad smak.
Steinhauers torsklever i olja är noggrant förpackad för att bevara dess färskhet och kvalitet. Varje bit av torsklever är omsorgsfullt utvald för att säkerställa en exceptionell smakupplevelse varje gång.
Ingredienser: torsklever 98%, salt.
Näringsinnehåll per 100 g: Energi 1781 kJ / 432 kcal, Fett 43 g, Varav mättat fett 5,8 g, Kolhydrat 3,8 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 7,4 g, salt 0,8 g.

Torsklever i olja finns i kategorin 422. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422