Agans

Triguisar Kryddblandning

39,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Utforska den autentiska smaken av Colombia med Triguisar Kryddblandning, nu tillgänglig på etnomat.se. Denna kryddblandning är den idealiska blandningen av kryddor för att ge dina rätter den traditionella smaken från Colombia. Den kan användas i en mängd olika rätter, inklusive grytor, kötträtter, soppor och mycket mer.
Triguisar Kryddblandning är mer än bara en kryddblandning. Den är en inbjudan till att utforska den rika kulturen och traditionen i Colombia. Med sin unika blandning av kryddor, kan denna produkt förvandla dina rätter och ge dem en djup och komplex smak som är svår att motstå.
Men det är inte bara smaken som gör Triguisar Kryddblandning så speciell. Denna produkt är också en del av den rika kulturen och traditionen i Colombia, vilket ger en unik insikt i matvanorna i denna region. Oavsett om du är en älskare av colombiansk mat eller bara letar efter något nytt att prova, kommer du att älska den mångsidighet och rikedom som Triguisar Kryddblandning kan ge till dina rätter.
Så varför inte lägga till en touch av Colombia till ditt kök idag? Beställ din Triguisar Kryddblandning från etnomat.se och upplev den autentiska smaken av denna unika produkt hemma.
Ingredienser: rismjöl, spiskummin, peppar, salt, vitlök, annatto, gurkmeja, vitlöksolja, curcumin E100.

Triguisar Kryddblandning finns i kategorin 422. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422