Agans

Vermicelli pasta - filini 500g

22,95 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Nuhun Ankara Vermicelli Pasta - filini är en mångsidig och läcker pasta som kommer att berika dina matupplevelser. Tillverkad av högkvalitativt durumvete semolina, har denna pasta den autentiska smaken av Turkiet.
Vermicelli-pasta har den perfekta tunna formen som gör den idealisk för soppor, grytor och sallader. Dess snabba tillagningstid gör den till ett praktiskt val för snabba och smakrika måltider.
Nuhun Ankara Vermicelli Pasta - filini är känd för sin konsistens och förmåga att absorbera smaker från såser och buljonger, vilket gör den till ett populärt val i många Turkiska och Medelhavsrätter.
Denna pasta är en utmärkt källa till energi och är perfekt för att skapa läckra måltider på kort tid. Utforska variationen och smakerna av Turkiet med Nuhun Ankara Vermicelli Pasta - filini och låt din kreativitet flöda i köket.
Ingredienser: durumvetemannagryn. Innehållergluten.
Näringsinnehåll per 100 g: Energi 1514 kJ / 357 kcal, Fett 1,7 g, Varav mättat fett 0,4 g, Kolhydrat 73,3 g, Varav sockerarter 2,5 g, Fiber 2,9 g, Protein 10,7 g, salt 0,004 g.

Vermicelli pasta - filini 500g finns i kategorin 422. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422