Agans

Vit Majsmjöl Masarepa - Goya

56,95 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Goya Vit Majsmjöl Masarepa (Masarepa Blanco) - Upptäck glädjen i att skämma bort din familj med hemgjorda läckerheter som arepas, tortillas, pupusas, bröd och mycket mer. Med vår White Goya Masarepa, en favorit i det latinamerikanska köket, särskilt i Venezuela och Colombia, har du nyckelkomponenten för att förbereda perfekta måltider och recept för alla tillfällen.
Detta finmalda och förkokta mjöl gör det enkelt för dig att laga läckra rätter på ett ögonblick - oavsett om det är för frukost, lunch eller middag. Goya är känt för sin höga kvalitet, och vår Vit Majsmjöl Masarepa är inget undantag. Vi tar dig från samma kvarn till ditt bord, så att du kan njuta av den autentiska smaken av det latinamerikanska köket hemma.
Utforska de rika smakerna i venezuelansk och colombiansk matlagning med Goya Vit Majsmjöl Masarepa (Masarepa Blanco). Ge dina rätter en extra dimension av smak och textur med detta mångsidiga mjöl.
Gör matlagningen till en fröjd och låt Goya Vit Majsmjöl Masarepa vara din hemlighet för att lyckas med dina hemlagade delikatesser. Beställ din förpackning idag och låt kreativiteten flöda i köket, med hjälp av detta högkvalitativa mjöl från Goya. Njut av äkta smaker och förbered läckra rätter för hela familjen att avnjuta.
Ingredienser:förkokt vit majsmjöl.
Näringsvärde per 100g: Energi 1558 kj / 367 kcal, Fett 1,5 g, Varav mättat fett 0,3 g, Kolhydrat 79 g, Varav sockerarter 0,9 g, Protein 7,8 g, salt 0 g.

Vit Majsmjöl Masarepa - Goya finns i kategorin 422. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422