Agans

Yerba Mate Klasik - Campesino

69,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Utforska den autentiska smaken av Campesino Klassik Yerba Mate - en perfekt blandning från de finaste yerba mate-plantagerna i Paraguay.
Campesino är synonymt med hög kvalitet och deras yerba mate är inget undantag. Deras yerba mate kommer från de bästa odlingarna i regionerna Itapúa och Alto Paraná och kännetecknas av enastående kvalitet och smak.
Campesino Klassik Yerba Mate är ett utmärkt val för alla yerba mate-älskare som söker en stark och kryddig smak. Denna yerba mate är perfekt balanserad och ger en unik smakupplevelse som kommer att tillfredsställa dina sinnen.
Tack vare Campesinos hängivenhet till kvalitet och tradition kan du vara säker på att du får den bästa yerba mate från Guarani-landet. Varje slurk av Campesino Klassik Yerba Mate tar dig med på en smakresa genom Paraguays vackra landskap och ger dig en dos av energi och njutning.
Njut av den robusta och kryddiga smaken av Campesino Klassik Yerba Mate och upptäck varför det är en favorit bland yerba mate-entusiaster över hela världen. Ta del av den bästa kvaliteten och ge dig själv en smakupplevelse utöver det vanliga. Välj Campesino Klassik Yerba Mate och upplev det bästa av Paraguays yerba mate-tradition.
ingredienser: Mate te 100%.
Näringsinnehåll Per 100g:Energi 394 kJ / 94 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 19,4 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 2 g, salt 0 g.

Yerba Mate Klasik - Campesino finns i kategorin 422. Agans är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422