Atiaza

Biryani 50g

16,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Autentisk Smak med Enkel Förberedelse
Shan Biryani Mix, nu tillgänglig på Etnomat.se, är din biljett till att enkelt skapa en av de mest älskade rätterna från det indiska subkontinentet – biryani. Denna kryddblandning är särskilt framtagen för att hjälpa dig att återskapa den rika och komplexa smaken av traditionell biryani i ditt eget kök.
En Resa Genom Indisk Matkultur
Biryani är inte bara en maträtt; det är en kulinarisk resa genom Indiens rika historia och kulturella mångfald. Med sina rötter djupt förankrade i det indiska subkontinentet, har denna populära risrätt olika regionala variationer, var och en unik i sitt slag.
Perfekt Blandning för Varje Variation
Med Shan Biryani Mix kan du enkelt utforska dessa variationer. Oavsett om du föredrar den mer robusta smaken av ett Hyderabad-biryani eller den mildare varianten från Lucknow, ger denna mix dig en perfekt grund att bygga på.
Enkelt och Bekvämt
Denna kryddblandning eliminerar behovet av att samla och förbereda en lång lista av kryddor. Allt du behöver göra är att följa de enkla instruktionerna på förpackningen för att skapa en utsökt biryani som kommer att glädja både familj och vänner.
Upplev den autentiska smaken av indisk biryani med Shan Biryani Mix från Etnomat.se. Beställ nu och förvandla din matlagning till en fest av smak och tradition!
Ingredienser: Salt, röd chili, ingefära, vitlök, torkad lök, kummin, svartkummin, gurkmeja, koriander, grönd kardemumma, svartpeppar, nejlika, maltodextrin, hydrolyseratsojaprotein, rörsocker, syra: citronsyra, rapsolja, naturliga och artificiella smakämnen, klumpförebyggande medel: silikondioxid.
Kan innehålla spår av: sulfit,sesam, senap,glutenoch trädnötter.
Näringsinnehåll Per 100 g:Energi 1738 kj / 413 kcal, Fett: 12,5 g, Varav mättat fett 0,0 g, Kolhydrater 62,5 g, Varav sockerarter 0,0 g, Protein: 12,5 g, Salt: 10 g.

Biryani 50g finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422