Atiaza

Chili pickle - inlagd grön chilipasta

29,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Shan Chilli Pickle är en inlagd grön chilipasta som framställs av fina gröna chilifrukter. Här är några egenskaper och användningsområden för denna kryddiga chilipasta:
Kryddig smak: Shan Chilli Pickle har en intensiv och kryddig smak på grund av användningen av gröna chilifrukter och en rik blandning av kryddor.
Konsistens och användning: Chilipastan är oftast i form av en tjockare pasta, vilket gör den enkel att applicera och använda som ett smakrikt tillbehör till olika måltider.
Inlagd med kryddor: Utöver de gröna chilifrukterna är Shan Chilli Pickle marinerad och inlagd med en mix av kryddor, vilket bidrar till dess karakteristiska smak och arom.
Mångsidig användning: Shan Chilli Pickle kan användas som ett smaksättande tillbehör till en mängd olika maträtter. Du kan blanda den i curryrätter, grytor, soppor eller risrätter för att ge en extra kryddig smak. Den kan också användas som en smaksättare i mackor, wraps eller som en topping på snacks och aptitretare.
Det är viktigt att komma ihåg att Shan Chilli Pickle är en kryddig produkt och att mängden som används bör justeras efter personlig smak och tolerans för hetta. Det kan vara bra att smaka av och lägga till pastan gradvis för att uppnå den önskade kryddnivån i dina måltider.
Som med alla inlagda produkter är det också viktigt att förvara Shan Chilli Pickle på en sval och torr plats för att behålla dess kvalitet och hållbarhet längre.
Sammanfattningsvis är Shan Chilli Pickle en inlagd grön chilipasta som erbjuder en kryddig smak och är ett mångsidigt tillbehör till olika maträtter.
Ingredienser:Grön chili (63%), solrosolja, salt, blandade kryddor, ättiksyra, citronsyra, senap.
Näringsinnehåll per 100 g:Energi 1884 kj / 450 kcal, Fett: 40 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrater 20 g, Varav sockerarter 0 g, Fiber 5 g, Protein: 5 g, Salt: 8,8 g.

Chili pickle - inlagd grön chilipasta finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422