Atiaza

Haldiram's Bhujia

26,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Haldiram's Bhujia är en kryddig och krispig snacksprodukt som tillverkas av teparybönor. Bhujia är ett populärt indiskt snacks som är känt för sin unika textur och smak.
Teparybönor är en typ av bönor som är rika på protein, vilket gör Bhujia till en proteinrik snacksalternativ. De är också en källa till fiber och andra näringsämnen.
För att tillverka Bhujia, blandas teparybönmjöl med olika kryddor och andra ingredienser för att skapa en smet. Denna smet pressas sedan genom en speciell skivpress eller en sev-maskin, vilket ger den karakteristiska formen av tunna, krispiga nudlar.
Haldiram's Bhujia erbjuder en kryddig smakprofil som är välbalanserad och tilltalande för många. Det kan ätas som snacks i sig själv eller användas som en ingrediens för att förhöja smaken och texturen av olika indiska rätter.
Det är ett populärt val bland snacksälskare och människor som söker efter en proteinkälla i sina snacksalternativ.
Ingredienser: Teparybönmjöl (43%), vegetabiliska oljor (bomullsfrö-, majs- och palmolja), kikärtsmjöl (12%), salt, röd chilipulver, svartpeppar, ingefära pulver, kryddnejlika, muskotblomma pulver, muskotpulver, kardemumma.
Näringsvärde per 100 g: Energi 2422 kj /580 kcal, Fett: 41 g, Varav mättat fett 10 g, Kolhydrater 39 g, Varav sockerarter 4 g, Protein: 14 g, Salt: 1 g.

Haldiram's Bhujia finns i kategorin 4748. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 4748