Atiaza

Haldiram's Gathiya, glutenfri

29,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Haldiram's Gathiya snacks är ett populärt snacksalternativ som består av lättsaltade kikärtsnudlar. Dessa snacks är glutenfria, vilket gör dem till ett bra alternativ för personer med glutenintolerans eller som föredrar glutenfria alternativ.
Gathiya är en typ av indisk snacks som tillverkas genom att använda kikärtsmjöl och olika kryddor. Kikärtsnudlarna är krispiga och har en distinkt smakprofil. De är lätt kryddade med salt för att ge en subtil sälta som förstärker smaken av kikärtsmjölet.
Haldiram's Gathiya snacks är packade i bekväma förpackningar och är lätta att bära med sig för att njuta av när som helst. De är perfekta att äta som snacks mellan måltider eller som en del av en festlig snacksbricka.
Att vara glutenfria gör Haldiram's Gathiya snacks till ett tillgängligt alternativ för personer med glutenintolerans eller för dem som föredrar glutenfria alternativ utan att kompromissa med smak och textur.
Ingredienser:Kikärtsmjöl (62%), vegetabilisk olja (palmolja), salt, kummin, surhetsreglerande medel(natriumbikarbonat (E500 (ii))
Näringsvärde per 100 g: Energi 2600 kj /619 kcal, Fett: 48,6 g, Varav mättat fett 14,2 g, Kolhydrater 32,2 g, Varav sockerarter 3,1 g, Protein: 13,2 g, Salt: 0,88 g.

Haldiram's Gathiya, glutenfri finns i kategorin 4748. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 4748