Atiaza

Haldiram's Long Sev

26,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Haldiram's Long Sev snacks är en populär snacksprodukt som består av krispiga kikärtsnudlar i form av långa, tunna strängar. Dessa snacks är kända för sin knapriga textur och distinkta smak.
Long Sev tillverkas genom att använda kikärtsmjöl som huvudingrediens och kryddas med olika kryddor och smaksättningar. Degen pressas genom en sev-press, vilket ger nudlarna sin karakteristiska form. Därefter friteras de till perfektion tills de blir krispiga och gyllenbruna.
Haldiram's Long Sev snacks är perfekta att njuta av som snacks eller som en del av en festlig snacksbricka. De kan ätas som de är eller användas som topping på andra rätter för att lägga till extra krispighet och smak.
Dessa snacks är bekvämt förpackade och är lätta att bära med sig för att njuta av när som helst. De är också ett populärt val under indiska festivaler och högtider.
Att vara gjorda av kikärtsmjöl gör Long Sev snacks näringsrika och ger dem en proteinrik profil. De passar också bra för personer med glutenintolerans eller som föredrar glutenfria alternativ.
Ingredienser:Kikärtsmjöl (59%), vegetabilisk olja (bomullsfrö-, majs- och palmolja), salt, svartpeppar, röd chilipulver.
Näringsvärde per 100 g:Energi 2559 kj /612 kcal, Fett: 46 g, Varav mättat fett 16 g, Kolhydrater 36 g, Varav sockerarter 3 g, Protein: 13 g, Salt: 1,9 g.

Haldiram's Long Sev finns i kategorin 4748. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 4748