Atiaza

Haldiram's Methi Sev, glutenfria

26,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Haldiram's Methi Sev snacks är en kryddig och krispig snacksprodukt som består av nudlar gjorda med tillsats av methi (fenugreek leaf) för en distinkt smak. Dessa snacks är glutenfria, vilket gör dem till ett lämpligt alternativ för personer med glutenintolerans eller som föredrar glutenfria alternativ.
Methi Sev är en populär indisk snacksvariant där kikärtsmjöl och methi (fenugreek leaf) blandas för att skapa en kryddig smakprofil. Nudlarna är krispiga och har en distinkt smak från methi som ger dem sin karaktäristiska smak.
Haldiram's Methi Sev snacks är bekvämt förpackade och är lätta att bära med sig för att njuta av när som helst. De är perfekta att äta som snacks mellan måltider eller som en del av en festlig snacksbricka.
Att vara glutenfria gör Methi Sev snacks till ett tillgängligt alternativ för personer med glutenintolerans eller för dem som föredrar glutenfria alternativ utan att behöva kompromissa med smak och textur.
Ingredienser: kikärtsmjöl (60%), vegetabiliska oljor (bomullsfrö-, majs- och palmolja), salt, bockhornsklöver blad, röd chilipulver.
Näringsvärde per 100 g: Energi 2024 kj /482 kcal, Fett: 24 g, Varav mättat fett 8 g, Kolhydrater 48 g, Varav sockerarter 4 g, Protein: 18 g, Salt: 1 g.

Haldiram's Methi Sev, glutenfria finns i kategorin 4748. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 4748