Atiaza

Heera bockhornsklöverfrö malda 100g

19,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Utforska den unika smaken och de hälsosamma fördelarna av Heera bockhornsklöverfrö malda, också känt som methi pulver. Denna krydda är gjord av finmald bockhornsklöverfrö och har en distinkt smakprofil som kan förbättra dina rätter på olika sätt.
Bockhornsklöverfrön är kända för sin aromatiska doft och lätt bittra smak. Methi pulver kan användas som en krydda i olika maträtter, inklusive curryrätter, sallader, bröd och marinader. Dessutom är det känt att bockhornsklöverfrön har många hälsofördelar, inklusive att hjälpa till med matsmältningen och reglera blodsockernivån.
Heera bockhornsklöverfrö malda är av högsta kvalitet och kommer att ge en autentisk smak och doft till dina favoriträtter. Dess finmalda form gör den lätt att blanda och använda i olika recept.
Beställ ditt methi pulver från Heera idag och upptäck den unika smaken och de hälsosamma egenskaperna hos bockhornsklöverfrön. På Etnomat.se hittar du högkvalitativa produkter för att förhöja dina kulinariska upplevelser. Låt Heera bockhornsklöverfrö malda vara din hemlighet för att skapa autentiska smaker i köket!
Ingredienser: bockhornsklöverfrön malda.

Heera bockhornsklöverfrö malda 100g finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422