Atiaza

Heera Chiafrön 300g

72,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Upptäck kraften i Heera Chiafrön, nu tillgängliga för onlinebeställning på etnomat.se. Dessa näringsrika och mångsidiga frön är ett utmärkt tillägg till din dagliga kost, perfekta för att ge energi och näring på ett naturligt sätt. Heera Chiafrön är kända för sin höga halt av omega-3-fettsyror, fiber, protein och antioxidanter, vilket gör dem till en favorit bland hälsomedvetna individer.
Dessa chiafrön är otroligt mångsidiga och kan användas på flera olika sätt. Strö dem över din morgonmüsli, blanda in dem i smoothies, använd som ett näringsrikt tillägg i bakverk eller låt dem svälla i vätska för att skapa en hälsosam chiapudding. Deras subtila smak och förmåga att absorbera vätska gör dem till en utmärkt ingrediens i en mängd olika maträtter.
Förpackade för bekvämlighet och färskhet, erbjuder Heera Chiafrön en enkel och smidig lösning för att öka näringsinnehållet i din kost. De är ett utmärkt val för alla som söker naturliga sätt att förbättra sitt välbefinnande och öka sitt intag av viktiga näringsämnen.
Genom att välja Heera Chiafrön från etnomat.se investerar du i din hälsa med en produkt som är både näringsrik och flexibel. Beställ din förpackning idag och upptäck hur enkelt det är att integrera dessa små men kraftfulla frön i din dagliga rutin, för ökad energi och välbefinnande!
Ingredienser: chiafrön.
Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 2409 kj / 580 kcal, Fett 30,4 g, Varav mättat fett 3,3 g, Kolhydrater 42,1 g, Varav sockerarter 0 g, Fiber 34,4 g, Protein 16,5 g, Salt 0,04 g.

Heera Chiafrön 300g finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422