Atiaza

Heera senapsfrön gula hela 100g

16,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Utforska den distinkta smaken och den mångsidiga användningen av Heera gula hela senapsfrön. Dessa högkvalitativa frön ger en unik och kryddig smakupplevelse till dina maträtter.
Gula senapsfrön är en viktig ingrediens i många matkulturer och kan användas på olika sätt. Du kan rosta, mala eller blanda dessa frön för att skapa din egen senapskrydda eller använda dem som en krydda i pickles, marinader, såser och inläggningar. Deras milda smak och knapriga textur ger en härlig kontrast till olika rätter.
Heera gula hela senapsfrön är av högsta kvalitet och handplockade för att säkerställa deras autentiska smak och doft. Dessa frön kan också användas för sina hälsosamma egenskaper, inklusive främjande av matsmältningen och förbättring av hjärt-kärlhälsan.
Beställ dina Heera gula hela senapsfrön idag och upptäck deras kryddiga smak i dina favoriträtter. På Etnomat.se hittar du högkvalitativa produkter för att förhöja din matlagning. Låt Heera gula hela senapsfrön vara ditt hemliga vapen för att skapa smakrika och spännande rätter!
Ingredienser: gula senapsfrön hela.

Heera senapsfrön gula hela 100g finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422