Atiaza

Kokosolja - matlagning

106,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Den Hälsosamma Supermaten för Ditt Kök
KTC Kokosolja, nu tillgänglig på Etnomat.se, är en mångsidig och hälsosam ingrediens för alla som älskar att laga mat och baka. Denna kokosolja är det perfekta alternativet till smör och margarin, särskilt när du vill ge dina bakverk en fluffig och lätt konsistens.
KTC Kokosolja är unik i det att den är fast vid rumstemperatur men smälter till en flytande form när den värms. För att använda den i bakning eller stekning, placera bara burken i varmt vatten och se hur oljan förvandlas.
En Touch av Exotisk Smak
Denna kokosolja är perfekt för att lägga till en diskret och exotisk touch till många rätter. Den är idealisk för etniska rätter som pad Thai och Thai Green Curry, samt bakverk, desserter och pannkakor.
KTC Kokosolja bär på en rik kulturell bakgrund, vilket gör den till en favorit i kök över hela världen. Dess användning i olika maträtter öppnar upp en värld av smakrika och hälsosamma möjligheter.
Välj KTC Kokosolja för ditt nästa kulinariska äventyr. Beställ nu från Etnomat.se och ta del av kokosoljans hälsosamma och mångsidiga fördelar i ditt kök!
Innehåller: 100% Kokosnötolja, utanhydro genererat fett.
Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 3696 kj/ 899 kcal, Fett 99,9 g, Varav mättat fett 85,2 g, Kolhydrater 0 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 0 g, Salt <0,05 g.

Kokosolja - matlagning finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422