Atiaza

Mandelolja 250ml

62,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Niharti Mandelolja på Etnomat.se: Naturens Skönhet för Din Hud
Naturlig Vård för Ansiktet
Niharti Mandelolja, är en ren skatt för ansiktsvård. Dess unika egenskaper gör den perfekt för att återfukta torra partier, som en del av din hudkräm, eller som en specialanpassad hudolja. Blanda några droppar i din nattkräm eller skapa en egen blandning med andra basoljor och eteriska oljor. Detta gör Niharti Mandelolja till en optimal lösning för just din hudtyp.
Mandeloljan är också populär för användning under ögonen, där den mjukgör och tonar den tunna, känsliga huden. Rik på vitamin E och omättade fettsyror, lämnar den huden underbart mjuk och smidig.
Mer än Bara Hudvård
Utöver att vara en utmärkt fuktkräm, fungerar Niharti Mandelolja också som en skonsam sminkborttagning. Den löser effektivt upp smink samtidigt som den närar huden med sina fettsyror.
Massera in oljan på fuktad hud och upplev både rengöring och näring i ett steg. Din hud får njuta av de vårdande fettsyrorna redan vid rengöringen! Upplev de mångsidiga fördelarna med Niharti Mandelolja för din hud. Beställ nu från Etnomat.se och ta steget mot en mer naturlig och närande hudvårdsrutin!
Ingredienser: från 100% mandel.
Näringsinnehåll
Per 100 g: Energi: 3765 kj / 900 kcal, Fett 100 g, Varav mättat fett 8,2 g, Kolhydrater 0 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 0 g, salt 0 g.

Mandelolja 250ml finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422