Atiaza

Mango Pickle - Inlagd Mango

29,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Shan Mango Pickle är en picklad mango med en genuin smak av Indien. Här är några egenskaper och användningsområden för denna pickle:
Genuin smak av mango: Shan Mango Pickle fångar den autentiska smaken av mango och förhöjer den genom picklingsprocessen. Den har en balanserad sötma och syrlighet som kännetecknar mogna mangoar.
Populär i det asiatiska köket: Mango Pickle är mycket populär i det asiatiska köket, framförallt inom indisk matlagning. Den används som en smaksättare och ett tillbehör till olika rätter.
Rik blandning av kryddor: Shan Mango Pickle är berikad med en rik blandning av kryddor som ger den dess karaktäristiska smakprofil. Kryddorna kan inkludera senapsfrön, spiskummin, fänkål, gurkmeja och andra traditionella indiska kryddor.
Spännande komplement till måltider: Med sin distinkta smak och textur är Shan Mango Pickle ett spännande komplement till dina favoritmåltider. Den kan användas som en smaksättare eller serveras som ett tillbehör till risrätter, curryrätter, rotis, bröd och mycket mer.
Förvara Shan Mango Pickle i en tättslutande behållare i kylskåp för att bevara dess kvalitet och hållbarhet.
Sammanfattningsvis är Shan Mango Pickle en picklad mango med en genuin smak av Indien. Med sin rika blandning av kryddor ger den en spännande smakupplevelse till dina måltider och är ett populärt tillbehör inom det asiatiska köket, särskilt det indiska. Njut av den som en smaksättare eller ett tillbehör för att lägga till en autentisk touch till din mat.
Ingredienser: Mango (63%), solosolja, salt, kryddblandning (röd chili, kummin, senap, nigella, gurkmeja, koriander, fänkål, bockhornsfrön, carambole frön), surhetsreglerande medel: ättiksyra och citronsyra.
Näringsinnehåll per 100 g:Energi 1465 kj /350 kcal, Fett: 25 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrater 25 g, Varav sockerarter 4 g, Protein: 5 g, Salt: 7,5 g.

Mango Pickle - Inlagd Mango finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422