Atiaza

Nihari

16,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Shan Nihari kryddmix är en kryddmix som hjälper dig att återskapa den autentiska och traditionella smaken av Nihari, en populär köttgryta från den norra delen av den indiska subkontinenten. Nihari är en rätt som vanligtvis tillagas genom långkok av kött, vilket ger en rik och fyllig smak.
Shan Nihari kryddmix innehåller en välbalanserad kombination av kryddor och smaker som är karakteristiska för Nihari-rätten. Kryddmixen kan innehålla ingredienser som koriander, spiskummin, kardemumma, kanel, ingefära, vitlök och andra smaksättare.
För att använda Shan Nihari kryddmix, följ instruktionerna på förpackningen. Vanligtvis involverar det att steka kryddmixen tillsammans med köttet för att ge det en rik och kryddig bas. Därefter tillsätts vatten och låt rätten koka långsamt tills köttet är mört och smakerna har blandats väl.
Nihari är en maträtt som ofta avnjuts under höst- och vintersäsongen på grund av sin rika och fylliga karaktär. Den passar perfekt för att värma och mätta under kallare månader.
Genom att använda Shan Nihari kryddmix kan du uppnå den autentiska och sammetslena smaken av Nihari-rätten, som är ett sant arv från Mughlaiköket. Det mogulkiska köket är känt för sina utsökta och aromatiska rätter, och Nihari är en av dess mest framstående.
Ingredienser:Röd chili, salt, paprika, svartkummin, vitlök, torkad lök, kummin, lagerblad, anisfrön, grön kardemumma, svartpeppar, ingefära, nejlika, fänkål, maltodextrin, hydrolyserat sojaprotein, rörsocker, rapsolja, klumpförebyggande medel: silikondioxid.
Kan förekomma spår av: sulfit, sesam, senap, glutenoch trädnötter.
Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 1256 kj /300 kcal, Fett: 10,0 g, Varav mättat fett 0,0 g, Kolhydrater 40,0 g, Varav sockerarter 0,0 g, Protein: 10,0 g, Salt: 33,2 g.

Nihari finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422