Atiaza

Shahi haleem mix 300g

32,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Shan Special Shahi Haleem Mix är en kryddmix som är speciellt utformad för att hjälpa dig att förbereda den traditionella och krämiga Haleem Curryn. Haleem är en populär indisk och pakistansk maträtt som vanligtvis tillagas med en kombination av kött, hela linser, vetekorn och kryddor.
Shan Special Shahi Haleem Mix innehåller en välbalanserad blandning av de nödvändiga ingredienserna, inklusive hela linser, vetekorn och kryddor. Den har den perfekta proportionen av dessa ingredienser för att hjälpa dig att uppnå den autentiska och krämiga konsistensen och den rika smaken som är karakteristisk för Haleem Curryn.
För att använda Shan Special Shahi Haleem Mix brukar du behöva följa instruktionerna på förpackningen. Vanligtvis involverar det att koka köttet och linserna tills de är möra, krossa dem tillsammans med vetekornen för att skapa en krämig bas, och tillsätta kryddmixen för att ge den önskade smaken och kryddningen.
Det är viktigt att följa instruktionerna och proportionerna på förpackningen för att uppnå bästa resultat och den autentiska smaken av Haleem Curryn.
Ingredienser: Salt, röd chili, paprika, gurkmeja, svartpeppar, curryblad, koriander, nigella, spiskummin, grön kardemumma, lagerbladsnejlika, ingefära, de hydrerad lök, vitlök, torkad, papaya pulver, citronsyra, maltodextrin, hydrolyserad sojaprotein, socker.
Näringsinnehåll Per 30 g:Energi 1280 kJ / 303 kcal, Fett 3,3 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 50 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 3,3 g, salt 0,18 g.

Shahi haleem mix 300g finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422